Deschacht: Tweede doelpunt was voor mij geen hands, maar fout van Onuachu

Deschacht: "Tweede doelpunt was voor mij geen hands, maar fout van Onuachu"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 19:42zo 09-08-2020 om 19:42

Zulte Waregem kwam op voorsprong tegen KRC Genk, maar ging finaal ten onder. In de laatste twintig minuten haalde het bezoek uit Limburg de achterstand nog op: 1-2. Doelpuntenmaker Olivier Deschacht laat zijn licht schijnen over het duel.

"We speelden een goede wedstrijd, maar kregen het moeilijk toen Onuachu inviel", verwijst het ouderdomsdeken bij Sporza naar de Nigeriaanse reus van Genk. "Ik vind dat we deze wedstrijd hadden moeten winnen. We kregen er ook de kansen toe, maar geven op het einde nog twee doelpunten weg."

"Bij de eerste goal valt de bal pardoes in zijn (Onuachu, nvdr.) voeten, het tweede doelpunt was voor mij geen hands van Pletinckx maar een fout van Onuachu", analyseert Deschacht de tegentreffers. "We moeten vooral het positieve onthouden en dat is dat we hier hadden kunnen winnen."

Voor Deschacht zelf werd het toch nog een fijne namiddag. De routinier vierde zijn 500e wedstrijd in de hoogste klasse, mét een treffer bovendien. "Mijn doelpunt was een leuk moment, dat ga ik niet wegsteken, maar het is natuurlijk spijtig dat het niets oplevert", vertelt hij daar nog over.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws