Thorup uitermate ontevreden na verlies: ‘Je kunt denken dat je goed bent, maar…’

Thorup uitermate ontevreden na verlies: ‘Je kunt denken dat je goed bent, maar…’

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 16:30zo 09-08-2020 om 16:30

KAA Gent is met een valse noot aan de nieuwe competitie begonnen, tegen STVV werd er verloren. Coach Jess Thorup was helemaal niet tevreden na afloop.

Al na enkele minuten moest Gent achtervolgen na een doelpunt van Yuma Suzuki. "Na twee minuten komen we al op achterstand. Na een voorbereiding van twee maanden hoop je daar natuurlijk niet op" , merkt de selectieheer iet wat cynisch op bij Sporza. "Op die manier laat je de tegenstander geloven dat alles mogelijk is."

Helaas voor Thorup en Gent wist zijn ploeg het tij niet meer te keren. "Onze eerste helft was niet goed, maar we konden toch terug vechten en hadden de match onder controle. Om dan opnieuw zo een doelpunt weg te geven, dat is niet normaal", aldus de Deen.

Gent begint zo allerminst goed aan de competitie, de club heeft nochtans hoge ambities. "Je kunt denken dat je goed bent, maar dan moet je het ook laten zien", is Thorup scherp. "Je wint en verliest natuurlijk samen, heel erg jammer dat we nu een week moeten wachten op de volgende match." De Deen besluit uiteindelijk nog op een opvallende toon: "Je wil me nog geluk wensen? Bedankt, ik zal het nodig hebben."   

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal gent dit seizoen beter presteren dan vorig seizoen?

(196 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws