Westerlo boekt mooie oefenzege dankzij drie doelpunten van Vetokele

09-08-2020 13:15

Westerlo heeft met 4-2 gewonnen van amateurclub Knokke in een oefenduel. Igor Vetokele was de beslissende man in die match. Hij maakte liefst drie doelpunten.

In een spektakelrijke eerste helft stond het na amper acht minuten al 2-0 voor Westerlo, twee keer Vetokele. Knokke leek rijp voor een pandoering, maar kon zowaar nog voor de rust terugkomen. Prez en Savaete zorgde voor een 2-2 ruststand.

Vlak na de rust kon Dierckx echter zorgen voor een nieuwe voorsprong na een hoekschop. In de absolute slotfase van de partij scoorde Vetokele nog een derde keer. Op 23 augustus speelt Westerlo zijn eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. In eigen huis is promovendus Lierse Kempenzonen dan de tegenstander.