Groen licht voor Vandevoordt: Genk-doelman meteen opgenomen in wedstrijdkern

Groen licht voor Vandevoordt: Genk-doelman meteen opgenomen in wedstrijdkern

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 09:15za 08-08-2020 om 09:15

Onlangs testte Maarten Vandevoordt (18) positief op Covid-19, maar de jonge doelman van KRC Genk is inmiddels weer hersteld. Hij testte negatief op het coronavirus en traint alweer mee met de groep. Hannes Wolf zal Vandevoordt meteen opnemen in de wedstrijdkern.

"Maarten vertoonde ondanks zijn positieve test geen symptomen dus hij heeft een individueel programma kunnen volgen", zei trainer Hannes Wolf op zijn persconferentie, geciteerd door Het Laatste Nieuws. "Hij behoort tot de kern voor zondag." Dan neemt Genk het op tegen Zulte Waregem.

Toch zal Vandevoordt als tweede doelman aan het seizoen beginnen. Danny Vukovic (35) is weer fit na een zware achillespeesblessure en hij neemt zijn plaats onder de lat weer in. "Fysiek en mentaal voel ik me sterker dan voor mijn blessure. Sommige dachten dat die blessure het einde van mijn carrière zou betekenen, maar ik heb nooit getwijfeld", aldus de Australiër.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie zal dit seizoen het meeste wedstrijden keepen bij Genk?

(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws