Bosz: 'Elke voetballer en trainer droomt ervan om in zo’n entourage te spelen'

Bosz: 'Elke voetballer en trainer droomt ervan om in zo’n entourage te spelen'

06-08-2020 08:22 Laatste update: 08:24
1

Mocht Peter Bosz zich met zijn Bayer Leverkusen plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, dan gaan de Nederlandse trainer en zijn mannen vanaf aankomende zondag in een quarantaine van maximaal twee weken.

Donderdagavond staat de return tegen Rangers op het programma. De eerste wedstrijd op Ibrox werd met 1-3 gewonnen door Die Werkself. Mocht ook de tweede wedstrijd succesvol verlopen, dan moet Leverkusen in quarantaine. Nota bene een steenworp van de eigen BayArena, in Düsseldorf. Alleen voor trainingen en wedstrijden mogen de ploegen die de kwartfinales van de Europa League halen het hotel uit.

"Het hotel waar we in verblijven in Düsseldorf is honderd meter van mijn huis. Het zal moeilijk zijn, want we mogen niet naar buiten tussen de wedstrijden", geeft Bosz toe in gesprek met De Telegraaf. De oefenmeester moet tegen Rangers Nadiem Amiri missen. De middenvelder kwam in zijn thuissituatie in contact met een besmette persoon en neemt geen enkel risico.

Havertz
Voor Bosz was het coachen op Ibrox een puntje dat afgestreept kan worden van zijn bucketlist. "Het was een geweldige atmosfeer in Glasgow. Elke voetballer en trainer droomt ervan om in zo’n entourage te spelen", aldus Bosz, die donderdagavond 'gewoon' kan beschikken over smaakmaker Kai Havertz. De middenvelder staat in de belangstelling van Chelsea. "Hij speelt en zal er honderd procent met zijn gedachten bij zijn", sluit Bosz af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie