Martínez-deal nog niet van de baan: 'Gaan met Inter praten na de Champions League'

Martínez-deal nog niet van de baan: 'Gaan met Inter praten na de Champions League'

06-08-2020 07:28

FC Barcelona heeft de strijd om de handtekening van Lautaro Martínez nog niet opgegeven. Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu geeft aan dat de Blaugrana na het huidige Champions League-seizoen in gesprek zullen gaan met Internazionale.

De interesse van Barcelona in Martínez leek af te nemen, maar Bartomeu geeft aan dat een deal zeker nog niet van tafel is. "We gaan met Inter praten na de Champions League", geeft de voorzitter aan in gesprek met BeIN Sports. Bartomeu wil verder niets kwijt over de interesse in de spits. "De deal staat vooralsnog 'on hold', wanneer de Champions League afgelopen is gaan we weer praten. We richten ons nu eerst op de komende wedstrijden."

Bartomeu geeft aan dat Barcelona deze zomer niet van plan is om jeugdspelers te laten vertrekken uit Camp Nou. "Pedri en Trincao zijn niet te koop", reageert hij op de interesse in de jongelingen. "Araujo, Riqui Puig en Ansu Fati ook niet, we zijn een nieuwe generatie aan het creëren."

De voorzitter reageert ook kort op de contractsituatie van keeper Marc-André ter Stegen. "In de huidige situatie, gaan we wat rustiger met elkaar praten. Maar: zijn toekomst ligt bij Barça. Wanneer de coronacrisis afgelopen is, gaan we met hem praten over een nieuw contract", sluit Bartomeu af.