Lukaku weer belangrijk voor Inter met doelpunt: “Focussen op die ene bal

Lukaku weer belangrijk voor Inter met doelpunt: “Focussen op die ene bal"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 07:44do 06-08-2020 om 07:44

Romelu Lukaku was weer belangrijk voor Internazionale in de 2-0 zege tegen Getafe. De Italiaanse nummer twee is nu kwartfinalist in de Europa League.

"Ja, het was een moeilijke match, maar opdracht volbracht", zegt Lukaku tegenover de camera’s van Sporza. "Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons, want we weten dat we kans maken op deze trofee.”

Getafe was een echte test, maar uiteindelijk trok Internazionale aan het langste eind. "Deze match was een eerste test tegen een stugge en agressieve tegenstander, maar we hebben het goed gedaan."

"We waren niet echt verrast door hun felle start, want met deze trainer zijn we voorbereid op elke situatie. We hadden de match onder controle en hebben de ruimte benut. 2-0 is een terechte uitslag."

Één kans, meteen goal
Lukaku kreeg niet veel mogelijkheden, maar maakte die ene kans wel knap af. De 1-0 was een verlossende treffer voor Inter. "Dat heb ik geleerd in Italië: je krijgt niet veel kansen en je moet je focussen op die ene bal."

Inter wordt genoemd bij de kanshebbers op de eindwinst. "Neen, dat denk ik niet. Veel ploegen zijn deze trofee waard. Maar we moeten naar onszelf kijken en elke dag die honger hebben. Elke wedstrijd is een finale. We maken er hopelijk het beste van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws