Genk is niet klaar op transfermarkt: Nog één positie ligt op tafel

Genk is niet klaar op transfermarkt: "Nog één positie ligt op tafel"

05-08-2020 18:30
11

KRC Genk heeft zich de voorbije weken al laten gelden op de transfermarkt. Het haalde onder andere Cyriel Dessers en Gerardo Arteaga in huis. Daar zal het ook niet bij stoppen.

Zo kondigt Dimitri De Condé bij Het Belang van Limburg aan dat Genk nog plannen heeft. "Allereerst willen we iedereen aan boord houden. We hebben met Joakim Maehle en Jhon Lucumi twee jongens die heel gegeerd zijn. Die moeten we hier houden, en dat gaan we doen.", vertelt hij.

Maar er komt ook nog versterking. "Er is nog één positie die op tafel ligt, die van een balvaste, creatieve middenvelder. Op die plaats maakten een aantal eigen opgeleide jongeren indruk tijdens de voorbereiding. Maar ze zijn extreem jong en nog niet in staat om de ploeg een heel seizoen lang te dragen", aldus De Condé.

Genk-coach Hannes Wolf zal bij de competitiestart alleszins moeten puzzelen op het middenveld. Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt zijn niet helemaal fit, terwijl Eboue Kouassi ook een groot deel van de voorbereiding miste nadat hij met malaria terugkeerde uit Ivoorkust.