Generale repetitie Waasland-Beveren loopt helemaal mis tegen amateurs Knokke

05-08-2020 07:46
10

Waasland-Beveren heeft het na veel rechtszaken voor elkaar gekregen om in 1A te blijven. De club beleefde echter een slechte generale repetitie in de oefenmatch tegen de amateurs van Knokke, het werd 0-2.

Waasland-Beveren zag doelman Lucas Pirard na 24 minuten uitvallen met een blessure. Gabriel kwam in zijn plaats en moest zich uiteindelijk twee keer omdraaien. Aanvallend gingen de ballen er niet in. Twee keer het doelhout en een resem kansen, maar scoren lukte niet.

Zal Waasland-Beveren zich nog roeren op de transfermarkt? ‘Een scorende spits is en blijft de hoogste prioriteit op de Freethiel. Maar ook in andere linies is versterking noodzakelijk. Het bestuur weet wat te doen’, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Opstelling (1e helft): Pirard (24’ Gabriel) Vukcevic, Schoonbaert, Vukotic, Caufriez, Bizimana, Verreth, Heymans, Albanese, Koita, Milosevic

Opstelling (2de helft): Gabriel, Van De Wiel, Mertens, Wuytens, Knollenburg, Schryvers, Pejcic, Jubitana, Ben Omar, Kobayashi, Efford

Doelpunten: 29’ Savaete 0-1, 84’ De Kuyffer 0-2