'KV Kortrijk heeft een nieuwe verdediger gevonden in Griekenland'

'KV Kortrijk heeft een nieuwe verdediger gevonden in Griekenland'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 18:15di 04-08-2020 om 18:15

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 18:22di 04-08-2020 om 18:22

KV Kortrijk is voor komend seizoen nog op zoek naar versterking in de verdediging. Giannis Christopoulos moet hen uit de nood helpen. Hij traint momenteel mee en zal volgens Het Laatste Nieuws deze week nog tekenen. 

De twintigjarige Christopoulos ligt momenteel onder contract bij de Griekse eersteklasser Asteras Tripolis, al is hij daar geen basispion. Christopoulos zou door KV Kortrijk gehuurd worden met een aankoopoptie. Bij KV Kortrijk is er sowieso nog wat werk aan de winkel voor het komende seizoen. Drie dagen verloren de Kerels nog met hun basisploeg van Deinze uit Eerste Klasse B.

Voor KV Kortrijk verloopt de transferzomer rustig. Met Michiel Jonckheere en Gilles Dewaelezijn er voorlopig nog maar twee nieuwe spelers aangekomen. Vorig seizoen was Tuta de sterkhouder in de verdediging, maar die is nog altijd eigendom van het Duitse Eintracht Frankfurt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws