PSV trekt op zomerstage: Belgen Delanghe en Rigo krijgen kans om zich te tonen

PSV trekt op zomerstage: Belgen Delanghe en Rigo krijgen kans om zich te tonen

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 19:48ma 03-08-2020 om 19:48

PSV heeft de 29-koppige selectie voor het trainingskamp in Malienfeld bekend gemaakt. De selectie en staf reizen op maandag af naar Duitsland en een aantal jeugdspelers mag proberen indruk te maken op de nieuwe trainer Roger Schmidt.

Keeper Maxime Delanghe (19 en Belg) en linksback Chris Gloster (20) maken voor het eerst deel uit van de eerste selectie van PSV. Beide spelers zijn normaal actief voor Jong PSV. Ook Richie Ledezma en Justin De Haas mogen met de eerste selectie mee naar Duitsland. De Haas was er vorig jaar ook bij. Daarnaast heeft ook onze landgenoot Dante Rigo een plekje in de selectie gekregen.

In Malienfeld speelt de ploeg van trainer Schmidt twee oefenwedstrijden. Op zaterdag neemt PSV het op tegen SC Verl, op zondag staat de wedstrijd tegen KFC Uerdingen 05 op het programma. De wedstrijden beginnen om 16.00 uur. Alle activiteiten (trainingen en wedstrijden) worden zonder supporters afgewerkt. Vanwege de corona-beperkingen is het niet mogelijk om fans toe te laten. PSV roept supporters dan ook op om de ploeg niet achterna te reizen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws