'Spelers Club Brugge krijgen boze Verhaeghe over de vloer na verloren bekerfinale'

'Spelers Club Brugge krijgen boze Verhaeghe over de vloer na verloren bekerfinale'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 18:31ma 03-08-2020 om 18:31

Club Brugge ging zaterdag tegen Antwerp onderuit in de bekerfinale. Een grote teleurstelling voor alle supporters van Club Brugge. Ook voor Bart Verhaeghe, die dat de spelersgroep duidelijk maakte.

Bij Het Laatste Nieuws valt te lezen dat een ontevreden Verhaeghe na de nederlaag tegen Antwerp richting de catacomben van het Koning Boudewijnstadion trok. Daar ventileerde hij zijn ongenoegen en woede tegenover de spelersgroep.

De spelersgroep kreeg het ook hard te verduren van de voorzitter van Club Brugge. Zij kwamen er niet zomaar vanaf na de nederlaag tegen Antwerp. 'Om de spelersgroep duidelijk te maken dat dít Club-onwaardig was', aldus het dagblad.

Het moet alvast een wake-up call zijn voor de spelers van Club Brugge, die zaterdag meteen een stevige wedstrijd moeten spelen. Dan neemt Blauw-Zwart het op tegen Charleroi, dat afgelopen seizoen eindigde op een derde plek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws