'Man United en Dortmund naderen akkoord over recordtransfer Sancho'

'Man United en Dortmund naderen akkoord over recordtransfer Sancho'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 17:00ma 03-08-2020 om 17:00

Borussia Dortmund wil voor 10 augustus een akkoord hebben bereikt met Manchester United over de transfer van Jadon Sancho. De Duitse club wil weten waar het aan toe is. 

Dat meldt de BBC. Dortmund en Manchester United praten al enkele weken over een transfer van Sancho, maar er is nog geen akkoord. BVB wil de deal voor 10 augustus rond hebben zodat de club ongestoord de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kan gaan. 

Volgens de BBC verlangt Dortmund een transfersom van ruim 110 miljoen euro. The Guardian rept over 100 miljoen euro. Feit is dat beide clubs het nog niet eens zijn over het te betalen bedrag. The Guardian meldt wel dat Manchester United 'in advanced talks' is met Dortmund over de Sancho-deal. 

Mocht de deal er komen, dan is Sancho in een klap de duurste Engelse speler uit de geschiedenis. Op dit moment is dat Harry Maguire, die vorig jaar voor 95 miljoen euro overstapte naar Manchester United. De verwachting is dat het Engelse toptalent er snel uit weet te komen met de Engelse club. Voor hem ligt een contract voor vijf seizoenen klaar op Old Trafford. Manchester United zal de transfersom in twee à drie seizoenen overmaken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws