Degryse niet overtuigd: ‘Spelers als Gerkens gaan Antwerp geen kampioen maken’

Degryse niet overtuigd: ‘Spelers als Gerkens gaan Antwerp geen kampioen maken’

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 16:00ma 03-08-2020 om 16:00

Antwerp mag dan wel overtuigend de bekerfinale hebben gewonnen, het team is echter nog lang niet klaar. Althans dat vindt Marc Degryse, de analist is van mening dat Antwerp spelers van internationaal niveau moet gaan halen.

"Luciano D’onofrio moet nog zeker vijf nieuwe spelers halen, tot op heden is Antwerp nog niet versterkt", aldus Degryse in de podcast Mid Mid. Vooral de aanval en verdediging kunnen volgens de analist nog wel wat vers bloed gebruiken. "Ze verloren Arslanagic en Hoedt, dat moet worden opgevangen. Ook vooraan moet er nog versterking komen."

Antwerp haalde nochtans enkele bekende namen naar de club deze zomer, ook de namen van Gerkens en Dejaegere willen wel eens vallen in de wandelgangen. Dat is echter niet de kwaliteit dat Antwerp nodig heeft. "Het zijn twee spelers die bij Antwerp zouden passen, maar ze gaan je geen kampioen maken", vertelt de analist.

Het ambitieuze Antwerp doet er dan ook goed aan om buiten de landsgrenzen heen te gaan kijken. "Antwerp heeft spelers van internationaal niveau nodig als ze de strijd willen aangaan met Gent en Brugge", besluit Degryse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Antwerp nog 5 of meer spelers gaan halen op de transfermarkt?

(465 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws