'Conte moet explosief interview mogelijk bekopen met ontslag bij Inter'

'Conte moet explosief interview mogelijk bekopen met ontslag bij Inter'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 09:57ma 03-08-2020 om 09:57

Antonio Conte leidde Internazionale dit seizoen naar de tweede plek in de Serie A, op één punt van kampioen Juventus. Toch staat volgens Italiaanse media zijn baan op de tocht.

Het heeft alles te maken met het explosieve interview dat Conte afgelopen weekend gaf na de gewonnen seizoensafsluiter van Inter tegen Atalanta Bergamo (0-2) De trainer haalde uit naar de clubleiding. "Ik denk niet dat het werk van de spelers of mij wordt erkend. Als je het gat met Juventus wil dichten, moet je sterk zijn op het veld maar ook zeker daarbuiten. Ik wil de president graag spreken in China."

In de Italiaanse kranten, waaronder Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport, wordt maandagochtend druk gespeculeerd over de toekomst van Conte. De trainer moet zijn uithaal mogelijk bekopen met een ontslag, klinkt het. Inter zou Massimiliano Allegri en Mauricio Pochettino op het oog hebben als kandidaat-opvolgers. De twee toptrainers zijn clubloos na hun vertrek bij respectievelijk Juventus en Tottenham Hotspur.

Conte stapte vorig jaar in bij Inter en tekende een driejarig contract. Met de Milanese topclub evenaarde hij afgelopen seizoen het puntenaantal van het jaar waarin Inter de treble won (2009/2010).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws