Losada na titel met Beerschot: “Het beste moet nog komen, daar ben ik zeker van”

Losada na titel met Beerschot: “Het beste moet nog komen, daar ben ik zeker van”

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 07:14ma 03-08-2020 om 07:14

Beerschot ging met 1-4 winnen in de return van de promotiefinale en kan zich aldus kampioen noemen van 1B. Hernan Losada was uiteraard in de wolken en reageert tegenover Het Nieuwsblad na de match.

Beerschot en OHL waren al zeker van promotie, maar Losada is toch blij dat de finale is doorgegaan. “We zijn ook blij dat deze wedstrijd nog kon doorgaan. We wilden naast de promotie ook heel graag die titel. Wij verdienen deze prijs, meer dan eender welke ploeg. En het beste moet nog komen.”

De Argentijnse hoofdtrainer is ambitieus met Beerschot. “Daar ben ik zeker van. We willen blijven verbeteren. Persoonlijk vind ik een titel als coach tien maal mooier dan een titel als speler. Als trainer ben je de leider van een team. De spelers voeren jouw plan uit. Dat is zo mooi wanneer het lukt.”

Succescoach?
“Dit had ik in mijn hoofd als speler in de amateurreeksen”, vervolgt Losada. “Het is mij jammer genoeg als speler niet gelukt terug naar eerste klasse te promoveren, maar als trainer lukt het wel meteen. Na nauwelijks twintig wedstrijden als hoofdcoach heb ik mijn eerste prijs al beet. Dat is ongelooflijk.”

“Dit zijn de mooie momenten in het leven. Ik ben heel fier op mijn spelers. De jongens gaan voor elkaar door een muur. Leuven heeft in principe meer middelen dan ons, maar wij hebben nadat ik overnam een fantastische reeks neergezet. We hebben in de tweede periode sterk teruggevochten en dan winnen we ook deze finalewedstrijden”, aldus Losada.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws