Verheyen over comeback van Lamkel Zé: Daar heb ik mijn vragen bij

Verheyen over comeback van Lamkel Zé: "Daar heb ik mijn vragen bij"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 19:12zo 02-08-2020 om 19:12

Didier Lamkel Zé stond zaterdagavond verrassend genoeg in de basisploeg bij Royal Antwerp FC tijdens de gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge (1-0). De rebelse aanvaller trok zijn streng, maar volgens analist Gert Verheyen heeft hij geen toekomst meer bij de Great Old.

"Hij speelde gewoon goed, maar ik vind het heel moeilijk om het over zijn toekomst te hebben. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om er een mening over te hebben, om te zeggen dat je hem moet verkopen of houden. Maar voor het bestuur is het heel moeilijk om zo'n knoop door te hakken", vertelde Verheyen bij Sporza.

"Sportief heeft hij zijn waarde, al blijf ik het cijfermatig qua assists en doelpunten mager vinden. Hij is niet dé bepalende speler van Antwerp. Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov zijn dat veel meer. Maar Lamkel Zé blijft wel een goeie voetballer met een belangrijke marktwaarde. En om interesse op te wekken, moet je op het veld staan. Maar er is intussen zoveel gebeurd."

"Ik las ook artikels met spelers over hem en bij de bekerviering zag je toch ook hoe hij een beetje buiten de groep leeft. Het is moeilijk om dat op lange termijn weer te integreren. En waar ik zeker niet in geloof, is dat iemand helemaal verandert, dat Lamkel Zé plots wel tussen de lijntjes begint te kleuren. Daar heb ik mijn vragen bij. Maar hij kan natuurlijk wel voetballen", besloot Verheyen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws