Mignolet na verloren bekerfinale: We hebben het onszelf moeilijk gemaakt

Mignolet na verloren bekerfinale: "We hebben het onszelf moeilijk gemaakt"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 18:53zo 02-08-2020 om 18:53

Simon Mignolet zaterdagavond de beste speler van Club Brugge tijdens de verloren bekerfinale tegen Royal Antwerp FC. De Rode Duivel moest meermaals ingrijpen, maar was kansloos tegen de goal van Refaelov. Na de wedstrijd droop de ontgoocheling eraf bij Mignolet.

"Als we de eerste helft spelen zoals de tweede, winnen we altijd. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt, tegen een hard strijdend Antwerp", vertelde de 32-jarige doelman via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. "Ze hebben alles gebruikt om te winnen. Op die manier verlies je een finale die je altijd had moeten winnen.

"Wij wilden absoluut winnen maar we hebben in de eerste periode niet voldoende strijd op de mat gelegd. Hadden we dat wel gedaan, hadden we kansen kunnen afdwingen. Dat is nu te weinig gebeurd waardoor we onze doelstelling, de dubbel gemist hebben. Dat moet dus meteen opnieuw de doelstelling voor volgend seizoen worden. Dit zal even moeten bezinken, dan moeten we de blik richten op de competitie die volgende week reeds start", besloot Mignolet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws