'Dortmund zette streep door Van de Beek na halve finale Champions League'

'Dortmund zette streep door Van de Beek na halve finale Champions League'

02-08-2020 19:26
1

Donny van de Beek kan Borussia Dortmund wegstrepen als mogelijke bestemming. Volgens BILD heeft de Duitse topclub geen interesse meer in de 23-jarige middenvelder van Ajax.

Van de Beek was eerder wel in beeld bij Die Schwarzgelben. Technisch directeur Michael Zorc zag de Oranje-international als potentiële versterking en besloot hem met eigen ogen te gaan bekijken. Van de Beek wist blijkbaar onvoldoende indruk te maken. Na het duel met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League in mei 2019, ging er een streep door zijn naam.

Hetzelfde gebeurde volgens BILD met Ferran Torres. De smaakmaker van Valencia is inmiddels hard op weg naar Manchester City, dat zo'n 27 miljoen euro plus bonussen voor hem wil betalen. Van de Beek wordt in verband gebracht met Real Madrid en Manchester United, maar vooralsnog pakte zowel de Spaanse als Engelse grootmacht nog niet door.

Dortmund versterkte zich voor het nieuwe seizoen al met Thomas Meunier, Emre Can (werd al gehuurd) en Jude Bellingham. BILD meldde donderdag dat Memphis Depay in beeld is als mogelijke vervanger van Jadon Sancho.