Dan toch een tweede kans: 'Diagne mag zich melden op zomerkamp Galatasaray'

Dan toch een tweede kans: 'Diagne mag zich melden op zomerkamp Galatasaray'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 17:46zo 02-08-2020 om 17:46

Laatste update: zondag 2 augustus 2020 om 17:57zo 02-08-2020 om 17:57

Het blauw-zwarte gedeelte van Brugge wordt nog steeds badend in het zweet wakker als het over Mbaye Diagne droomt, maar de Senegalees probeert intussen wel zijn voetbalcarrière verder te zetten. Dat lijkt simpelweg bij Galatasaray te zullen gebeuren.

Verschillende Turkse media melden dit weekend dat Diagne zich mag melden op het zomerkamp van de Turkse grootmacht, in aanloop naar het volgende seizoen. De nieuwe Süper Lig zal van start gaan op 12 september. Waarschijnlijk verdedigt Diagne dan dus de kleuren van Galatasaray. Na zijn faliekante uitleenbeurt bij Club Brugge kwam hij nochtans niet meer in actie voor Cim Bom.

Toch gelooft trainer Fatih Terim dat hij Diagne wel degelijk nog kan gebruiken. Door de coronacrisis wordt het Turkse schema behoorlijk intens, waardoor elke extra kracht welgekomen is. In het seizoen 2018-2019 maakte de Senegalees nog tien competitietreffers voor de club. Mede daardoor kroonde Galatasaray zich tot kampioen, maar het voorbije jaar werd een vernedering. Galatasaray eindigde pas als zesde, op ruime achterstand van eindwinnaar Istanbul Basaksehir.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws