OHL-voorzitter gaat voor duurzaam succes in 1A: ‘Ambitieus maar duurzaam’

OHL-voorzitter gaat voor duurzaam succes in 1A: ‘Ambitieus maar duurzaam’

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 13:45zo 02-08-2020 om 13:45

Zondagavond speelt OH Leuven nog om de titel in 1B, maar de promotie is inmiddels wel al een feit. OHL-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha kijkt er naar uit om het ambitieuze plan van de club in 1A verder te zetten.

‘De promotie zorgt ervoor dat we nu kunnen gaan concurreren met de beste teams van België. Het is een kans om de volgende fase van onze visie met deze club te starten’, aldus de voorzitter in een blog op de clubwebsite.

Srivaddhanaprabha is hyperambitieus met de club, gekke uitgaven moeten er echter niet worden verwacht van de realistische zakenman. ‘Het herstellen van onze positie op het hoogste niveau zal hard werk en ijver vergen. Ik kan echter aan al onze supporters bevestigen dat we dat op een duurzame manier gaan doen. Ons plan is ambitieus, maar het echte succes voor onze club, stad en regio moet duurzaam zijn om echt betekenisvol te zijn’, vervolgt de voorzitter.

Tot slot had de Thai ook nog een boodschap voor de fans. ‘Blijf alsjeblieft in je bubbel vandaag. Ik kijk nu al reikhalzend uit naar het moment dat we weer allemaal samen kunnen zijn’, besluit Srivaddhanaprabha.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wordt OHL op termijn een vaste klant in 1A?

Ja
65%
Nee
35%
(54 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws