'Real kan duo verkopen: Everton meldt zich voor La Liga-back van het seizoen'

'Real kan duo verkopen: Everton meldt zich voor La Liga-back van het seizoen'

02-08-2020 10:45

Real Madrid kan spoedig twee overbodige spelers lozen. Sergio Reguilón en Borja Mayoral lijken op weg naar de uitgang bij de Koninklijke.

Volgens Sky Sports heeft Everton een bod van twintig miljoen uitgebracht op Reguilón. De 23-jarige Spanjaard maakte op huurbasis indruk bij Sevilla en werd zelfs uitgeroepen tot beste linksback van La Liga in het afgelopen seizoen. Real Madrid slaat hem dan ook hoog aan, maar kan het geld goed gebruiken en is op linksachter al goed voorzien met Ferland Mendy en Marcelo.

Bij Everton moet Reguilón de vervanger worden van Leighton Baines, die stopt. Manager Carlo Ancelotti en director of football Marcel Brands denken dat Reguilón de concurrentie kan aangaan met Lucas Digne.

40 miljoen voor twee spelers
Naast Reguilón kan Real Madrid ook Mayoral uitzwaaien. Voor de 23-jarige spits, die dit seizoen werd verhuurd aan Levante, ligt een bod van twintig miljoen op tafel van SS Lazio, meldt Marca. De Romeinen zien in hem de ideale stand-in van Serie A-topscorer Ciro Immobile.

Volgens Marca passen de transfers in 'operación salida'. Real Madrid hoopt deze zomer 180 miljoen euro te verdienen aan de verkoop van spelers. Achraf Hakimi werd al voor veertig miljoen verkocht aan Internazionale.