Gheysens viseert ook Gent en Charleroi na bekerwinst: Zeker niet netjes

Gheysens viseert ook Gent en Charleroi na bekerwinst: "Zeker niet netjes"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 10:17zo 02-08-2020 om 10:17

Geldschieter Paul Gheysens heeft zijn eerste prijs met Antwerp te pakken. The Great Old is er zaterdag in geslaagd om de Beker van België te pakken. Achteraf haalde Gheysens ook zijn gram.

Voor Gheysens was het ook een overwinning tegen Bart Verhaeghe, waar hij het naar verluidt niet al te best mee kan vinden. "Bart Verhaeghe heeft zijn club en ik de mijne, hij doet het op zijn manier en wij op die van ons. We moeten er niet te veel van maken", klonk het bij Sporza.

De sterke man van Antwerp nam van het moment ook gebruik om nog even terug te blikken op het stopzetten van de competitie. "De competitie had van mij nooit stil mogen worden gelegd. Zelfs Marc Van Ranst zei dat tegen half mei het ergste van de eerst golf door zou zijn en hadden ze gewacht, dan hadden we nog de tweede plaats kunnen pakken."

Daarmee viseert hij onder andere ook KAA Gent en Charleroi. "Dat het de teams waren die tweede en derde stonden die daar mee over hebben beslist, dat vond ik niet zo netjes. Maar goed: deze beker maakt zeker iets goed", besloot Gheysens.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Gheysens gelijk?

Ja
67%
Nee
33%
(830 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws