Vormer haalt uit na verlies Club Brugge: Een k*t eerste helft

Vormer haalt uit na verlies Club Brugge: "Een k*t eerste helft"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 10:01zo 02-08-2020 om 10:01

Ruud Vormer kon zijn ontgoocheling na de verloren bekerfinale maar moeilijk verbergen. De kapitein van Club Brugge ging samen met zijn ploegmaats onderuit.

Philippe Clement was niet tevreden met de eerste helft van zijn spelers. Ook Vormer zag dat het niet goed was. "Het is misgegaan in de eerste 45 minuten. We hebben een superslechte eerste helft gespeeld. We creëerden niks en er zaten te weinig loopacties in. Alles wat kon misgaan in de eerste helft, liep ook mis. Te weinig tempo ook", reageerde hij op de officiële kanalen van Club Brugge.

Na de pauze kregen we toch een ander Club Brugge te zien. "In de tweede helft ging het veel beter en creëerden we nog wat kansen. Maar het zat er niet in. We hadden altijd een mannetje meer aan de rechterkant, maar konden daar niet van profiteren", aldus Vormer, die zich ook kritisch uitliet over Antwerp. "Het voetbal dat zij spelen is voortdurend met lange ballen. We weten allemaal dat het ons niet ligt."

Mokerslag
Bij Club Brugge was een verlies alvast niet ingecalculeerd. "Het is een valse start. Het is weer een bekerfinale die je verliest. Bij mij gaat het wel eventjes duren. Straks weer competitie, nieuwe kansen. Dat is altijd het mooie aan voetbal. Tegen Charleroi gaat het weer beginnen, maar deze nederlaag zal wel een paar dagen in de hoofden spelen", aldus Vormer.

"Maar we gaan geen excuses zoeken. Het was gewoon een k*t eerste helft. We hebben het zelf gedaan. We zijn te veel met die gasten meegegaan in hun spel. Ik denk niet dat wij met de lange bal speelden. Af en toe moet je ook wel een bal achter de verdediging spelen. Ik denk echter niet dat Mignolet altijd naar voren trapte, in vergelijking met hun keeper", besloot Vormer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws