Groot probleem Anderlecht: 'Niet verbazend dat ze moeilijk scoren'

Groot probleem Anderlecht: 'Niet verbazend dat ze moeilijk scoren'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 19:43za 01-08-2020 om 19:43

In de laatste test richting de competitiestart kon RSC Anderlecht toch niet overtuigen. Tegen Lille OSC ging het nog met 2-0 onderuit. Paars-wit lijkt toch met enkele problemen te zitten.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben Vincent Kompany en Frank Vercauteren al een basiself in gedachten, met onder andere Killian Sardella en Elias Cobbaut in de basis. Op het middenveld krijgen we dan weer geen Yari Verschaeren te zien. Het trio Zulj, Lokonga, Vlap krijgt de voorkeur op de Rode Duivel.

Voorin zit echter het grote probleem bij Anderlecht. Naast flanken Amuzu en Jérémy Doku is enkel Antoine Colassin een optie in de spits 'Er is een spitsenprobleem', schrijft men bij het dagblad. 'Dan hoeft het niet te verbazen dat scoren moeilijk is.'

'Ook de vorige vriendschappelijke wedstrijden lukte dat maar moeizaam en ook nu was er niet superveel dreiging. Als Anderlecht dan toch eens gevaarlijk was, was dat meestal te danken aan Doku, die zijn tegenstander makkelijk kon passeren, maar dat leverde dus geen goals op', klinkt het.

Bij Anderlecht lijkt men ook te beseffen dat een nieuwe spits nodig is. Zo werden onder andere Mustapha Bundu (Aarhus) en Paul Mukairu van Antalyaspor gelinkt aan de Brusselaars.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Anderlecht aanvallende versterking nodig?

(896 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws