Refaelov: Ik ken geen normale club die het risico met Lamkel Zé neemt

Refaelov: "Ik ken geen normale club die het risico met Lamkel Zé neemt"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 18:33za 01-08-2020 om 18:33

Didier Lamkel Zé is misschien wel de meest opvallende figuur in ons Belgisch voetballand. De Kameroener maakte het zich meermaals onmogelijk bij Antwerp en kreeg al flink wat kritiek te verduren van ploegmaats. Ook Lior Refaelov spaart hem niet.

Bij Antwerp zoeken ze nog naar een nieuwe club voor Lamkel Zé. Refaelov weet echter niet of Antwerp daar wel in zal slagen. "In het moderne voetbal - waarin analyses van spelers zo belangrijk zijn geworden - ken ik geen normale club die het risico met hem neemt. Tenzij hij natuurlijk verandert", zegt Refaelov in Het Nieuwsblad.

Lamkel Zé kleurde meermaals buiten de lijntjes. "Zijn gedrag de voorbije twee seizoenen is voor een normale speler onaanvaardbaar", is Refaelov kritisch voor zijn ploegmaat.

Toch zit hij in de selectie van Antwerp voor de bekerfinale. "Momenteel is hij rustig en lijkt hij te beseffen dat hij zonder voetbal ook geen eten heeft. Want hij heeft crazy talent in de voeten, waarmee hij heel rijk kan worden. Het is zonde zo'n talent te zien wegkwijnen", besluit Refaelov.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Refaelov gelijk?

(247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws