Wordt Dessers toch Rode Duivel? Ik vang wel eens iets op

Wordt Dessers toch Rode Duivel? "Ik vang wel eens iets op"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 19:00za 01-08-2020 om 19:00

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 19:04za 01-08-2020 om 19:04

Voor de coronacrisis werd Cyriel Dessers genoemd als potentiële international voor Nigeria. Dat ging echter nog niet door. Kunnen de Rode Duivels daarvan profiteren? Of kiest Dessers toch voor Nigeria?

Het nationale team blijft de spits van KRC Genk alvast volgen. "Een van mijn beste vrienden is videoanalist bij de Rode Duivels, dus ik vang wel eens iets op, maar heb zelf nog niet met Roberto Martinez gesproken", zegt Dessers bij Het Belang van Limburg.

"Ik focus me nu eerst op Genk en goals maken, de rest komt vanzelf. Dat is altijd mijn motto geweest. Op dit moment is de nationale ploeg geen issue, pas in september zullen we meer weten", klinkt het. Maken de Rode Duivels nog een kans? "België? Nigeria? Misschien word ik ergens opgeroepen, misschien niet", blijft hij nog mysterieus.

Voor ex-Rode Duivel Luc Nilis is het alvast duidelijk, Dessers verdient een selectie. "Ik zou jou er altijd bij nemen, met alle respect voor Benteke en Batshuayi, maar jij bent meer nummer negen dan zij. Als je scoort, kan de bondscoach niet naast je kijken, Cyriel", geeft hij aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Dessers Rode Duivel worden?

(164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws