Clement vs Leko op de Heizel: Ik kan in zijn hoofd kijken. Hij ook in het mijne

Clement vs Leko op de Heizel: "Ik kan in zijn hoofd kijken. Hij ook in het mijne"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 17:12za 01-08-2020 om 17:12

Club Brugge en Royal Antwerp zijn helemaal klaar om er een langverwachte lap op te geven in het Koning Boudewijnstadion. Een duel in het duel in de bekerfinale is de strijd tussen trainers Philippe Clement en Ivan Leko. Zij kennen elkaar maar al te goed.

"Of ik in het hoofd van Leko kan kijken? Ja", stelt Clement onomwonden bij Het Laatste Nieuws. "Hij ook in het mijne. We hebben samengespeeld bij Club en GBA. Ivan is zelfs nog bij mij thuis geweest om over trainingen te praten, toen hij als coach ging beginnen."

"Ik weet welke scenario's hij in zijn hoofd heeft. En hij weet welke ik in mijn hoofd heb. Grote verrassingen zullen er niet zijn. Het is aan mijn staf en mij om onze spelers voor te bereiden op de verschillende schaakzetten", geeft Clement aan.

Club is alvast klaar om de beker binnen te rijven. "De honger is heel groot, bij spelers en staf. Wij willen geschiedenis schrijven en iets heel speciaals bereiken", verwijst Clement naar de mogelijke dubbel. Dat zou pas de derde keer in de eigen historie zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws