Real Madrid neemt geen risico en gaf Hazard strikt schema mee voor weekje vrij

Real Madrid neemt geen risico en gaf Hazard strikt schema mee voor weekje vrij

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 16:28za 01-08-2020 om 16:28

Real Madrid sleepte midden juli haar 34e landstitel in de wacht. Waar Thibaut Courtois uitblonk, had monsteraankoop Eden Hazard nauwelijks een bijdrage in dat succes. Toch heeft Real nog verwachtingen van onze landgenoot, en wel dit 'seizoen'.

Deze maand hervat de Champions League namelijk en daarin wil de Koninklijke nog eens haar beste beentje voorzetten. Dat zal ook moeten, want na de 1-2-thuisnederlaag tegen Manchester City dreigt de uitschakeling. Real rekent op de allerbeste Hazard om alsnog voor de omwenteling te zorgen in het Etihad Stadium.

Dan zal de Rode Duivel wel topfit moeten zijn, wat het voorbije seizoen al te vaak niet het geval was. Real heeft hem dan ook een strikt trainingsschema meegegeven tijdens zijn voorbije week vrijaf, volgens Sport/Voetbalmagazine. Dat moet hem in optimale omstandigheden aan de aftrap krijgen tegen City.

De afgelopen dagen voerden de Spaanse media de druk op onze landgenoot alvast stevig op. Als Hazard zijn debuutjaar bij Real nog enigszins wil redden, moét hij schitteren tegen het City van Kevin De Bruyne.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws