Ronaldo laat topscorerstitel aan Immobile, Peeters verheugt zich wél op minuten

Ronaldo laat topscorerstitel aan Immobile, Peeters verheugt zich wél op minuten

01-08-2020 15:38

Juventus treedt zaterdag zonder Cristiano Ronaldo aan in het laatste Serie A-duel van het seizoen tegen AS Roma. De Portugese ster krijgt rust nu de Italiaanse titel reeds binnen is. Daouda Peeters is er wél weer bij.

In het vorige duel van Juve maakte Peeters, een jeugdproduct van Club Brugge, als invaller zijn debuut voor La Vecchia Signora. Jammer genoeg ging zijn elftal toen ten onder tegen Cagliari: 2-0. Na het titelfeestje is het duidelijk dat de resterende Serie-A-wedstrijden een verplicht nummer zijn voor Juve.

Zo blijft Ronaldo tegen Roma bijvoorbeeld aan de kant. De 35-jarige aanvaller blijft daardoor steken op 31 treffers in de Serie A en moet de topscorerstitel definitief aan Ciro Immobile laten. De goalgetter van SS Lazio scoorde al 35 keer en kan zijn productie op de laatste speeldag tegen Napoli nog opvoeren.

Behalve Ronaldo ontbreken ook de geschorste Miralem Pjanic en de geblesseerden Paulo Dybala, Douglas Costa, Mathijs De Ligt, Sami Khedira en Mattia De Sciglio bij Juventus.