Overzicht oefenwedstrijden: Nederlagen voor Mechelen, Moeskroen en Kortrijk

Overzicht oefenwedstrijden: Nederlagen voor Mechelen, Moeskroen en Kortrijk

01-08-2020 13:00 Laatste update: 13:13
2

Zaterdag staan er weer heel wat oefenmatchen van ploegen uit 1A en 1B op het programma. In dit handige overzicht praat VoetbalPrimeur.be u bij. 

Moeskroen - Union: 0-2
Moeskroen liet zich in de eerste helft twee keer verrassen. Anas Hamzaoui en Aron Sigurdarson scoorden voor de ploeg uit Brussel. In de tweede helft pakte nieuwkomer Darly Nlandu rood bij Moeskroen.

KV Kortrijk - Deinze: 0-1
Mboyo liet als eerste de netten trillen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel in de tiende minuut. Vijf minuten later was het wel prijs aan de andere kant. Dansoko scoorde. Het leek later het enige doelpunt van de partij. 

Metz - KV Mechelen: 1-0
Voor Mechelen was het de laatste oefenmatch voor de start van de competitie. Tegen de Franse eersteklasser lag Malinwa meteen onder. Toen de bezoekers toch wat beter in de match kwamen, sloeg Metz toe. Boulaya krulde na een halfuur de bal voorbije Coucke. Storm liet een minuut later de gelijkmaker liggen. Na de rust speelde de warmte haar rol en verwaterde de partij. Aan de stand zou er niks meer veranderen. 

Opstelling KV Mechelen: Coucke, Bijker (65′ Van Cleemput), Bushiri, Bateau (65′ Vanlerberghe), Kabore, Hairemans, Togui, Storm (65′ De Camargo), Schoofs, Van Damme (79′ Van Den Eynden), Vranckx (65′ Kaya)