Leverkusen-coach kent toekomstplan Havertz: Vandaag, morgen, of nooit

Leverkusen-coach kent toekomstplan Havertz: "Vandaag, morgen, of nooit"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:45za 01-08-2020 om 11:45

Peter Bosz, de trainer van Bayer Leverkusen, weet van de toekomstplannen van zijn goudhaantje Kai Havertz, maar verklapt niets. De verwachting is dat de Duitse aanvaller de overstap gaat maken naar Chelsea. Bosz weigert dat te bevestigen.

Bosz vindt dat het aan Havertz zelf is om zijn toekomstplannen bekend te maken. Bayer Leverkusen onderhandelt met Chelsea over de transfersom voor Havertz, maar er is nog geen witte rook. "Misschien komt het verlossende bericht vandaag wel, of volgende week, of misschien wel nooit", wilde Bosz daar kort over kwijt in gesprek met het Duitse persbureau DPA.

De kans is groot dat Leverkusen volgend jaar zonder Havertz jacht moet maken op prijzen. "Ik werk bij een superclub als Leverkusen, dus het doel moet zijn om prijzen te winnen. Maar het betekent niet dat we een slecht seizoen hebben gedraaid als dat niet lukt. Ik heb geen moeite met het uitspreken van die ambitie. We waren ook dicht bij het winnen van de Duitse beker."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws