Ondanks verlossende treffer is Januzaj op weg naar exit: 'Hij mag gaan'

Ondanks verlossende treffer is Januzaj op weg naar exit: 'Hij mag gaan'

01-08-2020 11:35 Laatste update: 11:41
3

Het huwelijk tussen Adnan Januzaj en Real Sociedad zit er mogelijk op. Hoewel de Rode Duivel in de laatste weken van La Liga zijn waarde bewees voor de Basken, lijkt de club niet happig om contractonderhandelingen aan te gaan. Een vertrek hangt zo in de lucht.

Normaal gezien zouden Sociedad en de entourage van Januzaj deze zomer gesprekken voeren over een verbetering van zijn huidige overeenkomst. Die komen er mogelijk niet, meldt Mundo Deportivo. Sociedad is niet helemaal overtuigd of het wel verder moet investeren in haar Belgische winger. In coronatijden zijn de financiële middelen natuurlijk ook niet eindeloos.

Hoewel de huidige verbintenis van Januzaj nog doorloopt tot medio 2022, zou Sociedad nu al open staan voor aanbiedingen van andere clubs. Aangezien er straks nog transfers mogelijk zijn tot in oktober, heeft het dossier echter geen haast. Voor Januzaj zou een vertrek een einde betekenen aan drie jaar in San Sebastian. Mocht het zover komen, sloot hij alvast af met een knaller. In het slot van het laatste competitieduel schoot hij Sociedad Europa in.