Ondanks verlossende treffer is Januzaj op weg naar exit: 'Hij mag gaan'

Ondanks verlossende treffer is Januzaj op weg naar exit: 'Hij mag gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:35za 01-08-2020 om 11:35

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:41za 01-08-2020 om 11:41

Het huwelijk tussen Adnan Januzaj en Real Sociedad zit er mogelijk op. Hoewel de Rode Duivel in de laatste weken van La Liga zijn waarde bewees voor de Basken, lijkt de club niet happig om contractonderhandelingen aan te gaan. Een vertrek hangt zo in de lucht.

Normaal gezien zouden Sociedad en de entourage van Januzaj deze zomer gesprekken voeren over een verbetering van zijn huidige overeenkomst. Die komen er mogelijk niet, meldt Mundo Deportivo. Sociedad is niet helemaal overtuigd of het wel verder moet investeren in haar Belgische winger. In coronatijden zijn de financiële middelen natuurlijk ook niet eindeloos.

Hoewel de huidige verbintenis van Januzaj nog doorloopt tot medio 2022, zou Sociedad nu al open staan voor aanbiedingen van andere clubs. Aangezien er straks nog transfers mogelijk zijn tot in oktober, heeft het dossier echter geen haast. Voor Januzaj zou een vertrek een einde betekenen aan drie jaar in San Sebastian. Mocht het zover komen, sloot hij alvast af met een knaller. In het slot van het laatste competitieduel schoot hij Sociedad Europa in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wat zou het beste zijn voor de carrière van Januzaj?

(135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws