Transferkoorts blijft woeden: David ontbreekt ook in oefenduel met Zulte Waregem

Transferkoorts blijft woeden: David ontbreekt ook in oefenduel met Zulte Waregem

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:05za 01-08-2020 om 11:05

Om 11u is een oefenduel tussen KAA Gent en SV Zulte Waregem van start gegaan. Beide ploegen leggen de laatste hand aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de Buffalo's moeten dat alweer zonder Jonathan David doen. Hij ontbreekt.

De voorbije weken gaf David al meermaals verstek vanwege transferkoorts. Lille OSC wil het goudhaantje van Gent er dolgraag bij en zou een derde bod in beraad hebben. Het Gentse bestuur is echter niet zo bereidwillig om David te laten gaan. Ivan De Witte en Michel Louwagie hopen hem aan boord te houden, om zo de ambities om kampioen te spelen kracht bij te zetten.

En dus is David ook niet van de partij in de oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem. De Canadees zit zelfs niet op de bank. Overigens ontbreekt ook Nurio Fortuna. De nieuwkomer, overgenomen van Sporting Charleroi voor een recordbedrag, sukkelt mogelijk met een pijntje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws