'Inter en Atalanta kloppen aan bij Club Brugge, 25 miljoen euro nodig'

'Inter en Atalanta kloppen aan bij Club Brugge, 25 miljoen euro nodig'

01-08-2020 10:17 Laatste update: 10:29
30

Ondanks heel wat interesse vertoeft Emmanuel Dennis momenteel nog steeds bij Club Brugge. Daar kan snel verandering in komen, want ook in de Serie A is de naam van de Nigeriaan nu gevallen. Internazionale en Atalanta Bergamo zouden zich graag met hem versterken.

Volgens Tuttomercatoweb is Inter recent uitgekomen bij Dennis in haar zoektocht naar aanvallende nieuwkomers. Aangezien Antonio Conte zijn Nerazzurri in een gelijkaardige opstelling laat voetballen als Philippe Clement bij Club Brugge, zou de buitenspeler een goede kandidaat zijn. Atalanta had hem eerder al op het verlanglijstje gezet. Voordien was er sprake van onder meer Borussia Dortmund en Arsenal FC.

Beide Italiaanse clubs zullen wel de volle pot moeten betalen. Er wordt namelijk gewag gemaakt van een prijskaartje van 25 miljoen euro. Ondanks de coronacrisis zou dat echter haalbaar moeten zijn voor beide clubs, aangezien ze afstevenen op de Champions League.

De voorbije weken kwam Dennis door uiteenlopende redenen nog maar weinig in actie voor Club. Mogelijk speelde een transfer in zijn hoofd. De Nigeriaan zit wel in de selectie voor de bekerfinale later vandaag, maar komt misschien niet in actie door een darmvirus.