LIVE: Kijk naar oefenwedstrijd van Anderlecht (B) tegen RWDM

LIVE: Kijk naar oefenwedstrijd van Anderlecht (B) tegen RWDM

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 09:59za 01-08-2020 om 09:59

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 10:36za 01-08-2020 om 10:36

RSC Anderlecht werkt voor de start van de competitie nog enkele oefenpartijen af. Op zaterdag begint het met een wedstrijd tegen de buren van RWDM. Die match kan u ook LIVE bekijken.

RWDM bereidt zich ook voor op het nieuwe seizoen en zal uitkomen in Eerste Klasse B. De Brusselse club keert daarmee terug op profniveau. RSC Anderlecht heeft ervoor gekozen om deze wedstrijd met een B-ploeg te spelen. Later op de dag speelt het met de A-ploeg tegen Lille.

Bij RSC Anderlecht krijgen we vandaag geen Kemar Roofe en Landry Dimata bij het B of A-elftal. De twee aanvallers kampen met een (lichte) blessure en worden uit voorzorg aan de kant gehouden.

Ploeg Anderlecht: Timon Wellenreuther, Anthony Vanden Borre, Ognjen Vranjes, Hannes Delcroix, Edo Kayembe, Adrien Trebel, Yari Verschaeren, Anouar Ait El Hadj, Pieter Gerkens, Luka Adzic & Ilias Takidine

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws