Mannaert: “Club Brugge had liever een formule zonder Play-Offs gezien”

Mannaert: “Club Brugge had liever een formule zonder Play-Offs gezien”

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 21:26vr 31-07-2020 om 21:26

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 21:58vr 31-07-2020 om 21:58

Morgen om 18u wordt de kalender van de hervormde competitie met 18 clubs naar buiten gebracht. Vincent Mannaert laat zich tegenover Sporza uit over de nieuwe competitieformule met 18 clubs.

Club Brugge had een voorkeur voor een competitie zonder Play-Offs. "In combinatie met Europees voetbal en een sanitaire crisis lijkt het me heel ambitieus om veertig wedstrijden af te werken. Club Brugge had liever een formule zonder Play-Offs gezien. De druk op de kalender wordt heel groot."

Nu is er alvast duidelijkheid na alle rechtszaken. "Het was een lang en moeilijk proces. We staan nu eigenlijk waar we twee à drie maanden geleden hadden moeten staan. Maar ik ben blij dat we uit de impasse zijn geraakt."

"We moeten enkel nog even afwachten wat het juridisch standpunt van Westerlo is, want dat is voorlopig niet helemaal duidelijk. We hopen vooral dat het seizoen volgende week van start kan gaan en er zo snel mogelijk ook supporters in de stadions mogen”, aldus Mannaert.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws