Antwerp-coach Leko over Lamkel Zé: “Anders zou hij niet in selectie zitten

Antwerp-coach Leko over Lamkel Zé: “Anders zou hij niet in selectie zitten"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 19:20vr 31-07-2020 om 19:20

Het woelwater van Royal Antwerp Football Club werd opgenomen in de selectie voor de bekerfinale tegen Club Brugge. De afgelopen weken vertoefde de Kameroener nochtans in de B-kern. Coach Ivan Leko doet zijn boekje open.

Op een persconferentie geeft Leko meer uitleg over de situatie Lamkel Zé. “Ik ben coach van Antwerp en ik werk met de spelers die me ter beschikking worden gesteld. Of ik tevreden was van wat Didier deze week op training liet zien? Ja, want anders zou hij niet in de selectie zitten.”

“Op vlak van kwaliteit, fysiek en mentaliteit toonde hij wat hij moest tonen. Ik zal bij mijn keuzes ook niet kijken naar het verleden of naar wie goed met wie overeen komt. Maar of dat wil zeggen dat Didier straks ook echt gaat spelen…”, citeert Het Laatste Nieuws de Kroatische oefenmeester.

Even later liet Leko zich dan toch, al dan niet ongewild, uit over een mogelijke invallersrol van Lamkel Zé. “Het is beter om als invaller in de laatste twintig minuten het verschil te maken dan als basisspeler een slechte match te spelen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Lamkel Zé starten tegen Club Brugge?

(221 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws