OHL in de wolken: “We verdienen het om in de hoogste afdeling te spelen”

OHL in de wolken: “We verdienen het om in de hoogste afdeling te spelen”

31-07-2020 21:44
4

De promotiefinale tussen Oud-Heverlee Leuven en Beerschot is een prestigeduel want beide clubs promoveren komend seizoen. CEO Peter Willems laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de promotie.

OHL is uiteraard in de wolken met de promotie. “We zijn verheugd dat we met OH Leuven promoveren naar de Jupiler Pro League. We hadden het liever sportief afgedwongen, maar zijn uiteraard opgelucht dat we kunnen promoveren. De hele club met de spelers, staf, medewerkers, vrijwilligers en vooral de fans verdienen het om in de hoogste afdeling te kunnen aantreden.”

Willems heeft wel een boodschap voor de supporters. “Ik roep de fans wel op voorzichtig te zijn en deze promotie veilig te vieren, met respect voor de coronaregels en dus in eigen bubbel. Voor King Power en onze voorzitter Khun Top, die op een prachtige manier het werk van zijn vader wijlen Khun Vichai verderzet, is deze promotie een beloning voor de inspanningen die ze de afgelopen jaren voor OH Leuven leverden. We zullen de komende weken keihard verder werken om zo sterk mogelijk voor de dag te komen in de Jupiler Pro League.”