Voorzitter Waasland-Beveren Huyck reageert: “Dat heeft als mens een tol geëist”

Voorzitter Waasland-Beveren Huyck reageert: “Dat heeft als mens een tol geëist”

31-07-2020 20:45
13

Waasland-Beveren heeft na vele rechtszaken zijn gelijk gehaald. De club zal volgend seizoen worden opgenomen in de kalender voor 1A. Voorzitter Dirk Huyck reageert op de webstek van WB voor het eerst.

“Opluchting is het gevoel dat overheerst”, begint voorzitter Huyck. “Ik ben blij dat de collega-clubs ook hebben ingezien dat het oneerlijk zou zijn mochten wij als enige ploeg worden gestraft tijdens een crisisperiode.”

Huyck vindt het jammer dat er zoveel commotie was rond het degraderen van Waasland-Beveren uit 1A. “Het is jammer dat er vele rechtszaken aan vooraf gingen, dat heeft als mens een tol geëist. Ik ben blij dat we dat nu achter ons kunnen laten en ons kunnen focussen op waar het echt om draait in een voetbalclub.”

“We gaan nu gemotiveerder dan ooit vol aan de slag en laten zien dat we ook thuishoren op het hoogste niveau. Ik wil ook graag nog alle supporters bedanken die op ieder moment achter de club blijven staan zijn. Een speciaal woordje van dank ook aan de advocaten die fantastisch werk hebben geleverd”, aldus Huyck.