‘Anderlecht nadert persoonlijk akkoord voor transfer, club doet moeilijk’

‘Anderlecht nadert persoonlijk akkoord voor transfer, club doet moeilijk’

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 18:27vr 31-07-2020 om 18:27

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 07:46di 04-08-2020 om 07:46

Volgens Sport Inside is Anderlecht momenteel aan het onderhandelen voor een nieuwe aanvaller. Het gaat om Mustapha Bundu van het Deense Aarhus.

De aanvaller uit Sierra Leone stond in januari al in de belangstelling van paars-wit, maar nu duwt Anderlecht naar verluidt door. Het prijskaartje van Bundu zou zo’n drie miljoen euro bedragen.

Bij Aarhus heeft Bundu nog een contract tot 30 juni 2021. Afgelopen seizoen scoorde hij acht keer en gaf hij tien assists in 24 competitiewedstrijden. Bundu is een vleugelspeler die ook in de spits uit de voeten kan.

Update: Bundu was in Anderlecht om te onderhandelen over een transfer. Paars-wit moet zich alvast geen zorgen meer maken over de interesse van Dijon FCO. De Franse ploeg uit de Ligue 2 wilde Bundu ook strikken, maar heeft ondertussen afgehaakt. Dijon vond geen akkoord met Aarhus. Dat meldt Footmercato.

Update: Volgens Het Nieuwsblad wil Mustapha Bundu naar RSC Anderlecht. Paars-wit zou een persoonlijk akkoord naderen met de 23-jarige aanvaller. Enkel Aarhus doet nog moeilijk. De Deense club wil ruim drie miljoen euro zien ondanks dat de aanvaller nog maar één contractjaar heeft.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede optie voor Anderlecht?

(533 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws