Bastien over MPH: ‘Als je begon te lachen vloog je buiten’

Bastien over MPH: ‘Als je begon te lachen vloog je buiten’

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 16:00vr 31-07-2020 om 16:00

Samuel Bastien wist vorig seizoen zijn stempel te drukken op het spel van Standard. De middenvelder brak door onder de leiding van Michel Preud’Homme, zijn vertrek was dan ook een klap.

Na een omzwerving in Italië kwam Bastien in de zomer van 2018 weer in België terecht, bij Standard wist hij vorig seizoen door te breken. De middenvelder en coach Preud’Homme hadden een goede band, Bastien is dan ook triest dat de coach werd vervangen.

 "Het was een slag, maar gelukkig is hij nog steeds aanwezig in de club", aldus Bastien in Het Nieuwsblad.  "Ondanks alle geruchten was ik ook wel verbaasd dat hij vertrok. Maar goed, hij is hier nog en kan nog steeds zijn stempel op de club drukken."  

Met het vertrek van Preud’Homme als coach wordt er wel een heleboel minder animo verwacht langs de zijlijn. "Hij leeft voor zijn vak hé, soms was het op de samenvattingen wel grappig om te zien hoe nerveus hij was tijdens de wedstrijd. Maar als Preud’Homme begon te roepen in de kleedkamer dan zweeg je, als je begon te lachen vloog je gewoon buiten", blikt Bastien terug.   

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws