Basisplek voor Lamkel Zé tegen Club Brugge? Ik zou hem laten starten

Basisplek voor Lamkel Zé tegen Club Brugge? "Ik zou hem laten starten"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 15:29vr 31-07-2020 om 15:29

In de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp krijgen we mogelijk ook Didier Lamkel Zé te zien. De Kameroener is de surprise du chef van Ivan Leko en zit in de selectie. Een goede keuze, zo zegt clubicoon Patrick Goots.

De ex-spits van Antwerp is grote fan van Lamkel Zé en zou hem zaterdag ook graag in actie zien komen. "Ik zou hem gewoon laten starten", zegt hij in Gazet van Antwerpen. “Het wordt ­sowieso moeilijk tegen Club Brugge, ik geef Antwerp maar 40 procent kans."

Lamkel Zé is volgens hem ook nodig. "Er zijn in het voetbal al genoeg mirakels gebeurd. En Lamkel Zé kan een meerwaarde zijn. Hij heeft van nature een goeie fysiek, dus je kan hem laten spelen tot zijn bobijntje af is. Dat er geen publiek in het stadion is, kan ook een voordeel zijn voor hem, dan doet hij ­misschien minder gek", geeft de voormalige spits van The Great Old aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Lamkel Zé in de basis staan bij Antwerp?

(138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws