Antwerp komt thuisblijvende fans zo goed als mogelijk tegemoet voor bekerfinale

Antwerp komt thuisblijvende fans zo goed als mogelijk tegemoet voor bekerfinale

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 11:26vr 31-07-2020 om 11:26

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 11:37vr 31-07-2020 om 11:37

Wat een historische dag moest worden voor Royal Antwerp FC, is toch even anders uitgedraaid. Voor het eerst in 28 jaar tijd maakt The Great Old nog eens kans op een nationale trofee. De bekerfinale tegen Club Brugge vindt echter achter gesloten deuren plaats. Toch probeert de club er het beste van te maken.

Eerst en vooral wil Antwerp zoveel mogelijk bekersfeer in de huiskamers brengen. Dat doet het al voor aanvang van de finale, door de persconferentie van trainer Ivan Leko live te streamen via de Facebook-pagina. Aansluitend kunnen kijklustigen ook het eerste kwartier van de opwarming van de spelers volgen. Nadien valt de clash met Club te volgen op de televisie.

Daar blijft het echter niet bij. Antwerp roept haar trouwe aanhang ook op om met de rood-witte kleuren te pronken. Dat gebeurt natuurlijk best niet op straat, gezien de coronamaatregelen. Sjaals en vlaggen van de oudste club van het land uit het raam hangen mag echter wél. Met die maximale beleving hoopt de club de spelersgroep toch naar een hoger niveau te stuwen. Dat zal nodig zijn, want Club Brugge vat de finale aan als favoriet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Antwerp in het nadeel in de finale omdat er geen fans toegelaten zijn?

(179 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws