Refaelov geeft Antwerp weinig kans: Club Brugge was al favoriet, maar nu…

Refaelov geeft Antwerp weinig kans: "Club Brugge was al favoriet, maar nu…"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 07:15vr 31-07-2020 om 07:15

Lior Refaelov (34) neemt het met Royal Antwerp FC zaterdag op tegen zijn ex-team Club Brugge. De Israëliër vreest echter dat The Great Old op dit moment niet voldoende gewapend is om het de landskampioen moeilijk te maken. Zo vertelt Refaelov in Het Laatste Nieuws.

Zo zag Antwerp verschillende sterkhouders transfervrij vertrekken, terwijl het ook te kampen heeft met blessureleed bij onder meer Alexis De Sart en Sander Coopman. Ook Alireza Beiranvand, de nieuwe doelman van The Great Old, mag niet meespelen. "Ik denk dat we zelfs geen 18 spelers hebben. Nieuwe jongens mogen er niet bij, maar een nieuwe coach wel. Waar is de logica? Dat moet je me eens uitleggen", aldus Refaelov.

Leko zal zijn manschappen op scherp zetten, maar Refaelov beseft dat Antwerp heel sterk uit de hoek zal moeten komen. "Club was al de favoriet, maar nu... Dit vernietigt echt onze kansen. Ja, het is één match, ja, in voetbal kan alles, en we zullen niet opgeven en alles geven, maar toch. Onze kansen liggen lager en lager door deze beslissing. Motivatie zal er zijn, maar het voelt niet fair aan, weet je."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint de bekerfinale?

(803 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws