UPDATE: 'Deal is rond, De Busser verlaat KAA Gent voor Lommel'

UPDATE: 'Deal is rond, De Busser verlaat KAA Gent voor Lommel'

30-07-2020 19:30 Laatste update: 31-07-2020 13:08
4

Lommel heeft de voorbije dagen dankzij City Football Group al flink wat jonge talenten in huis gehaald. Die kwamen voornamelijk uit het buitenland. Nu richt de Limburgse club het vizier op jonge landgenoten.

Bij Het Laatste Nieuws valt te lezen dat Lommel het vizier nu heeft gericht op Laurent Lemoine, die op de loonlijst van KV Mechelen staat. Daar mag hij echter vertrekken. Ook Union SG en Oud-Heverlee Leuven toonden interesse in de ex-verdediger van Club Brugge, maar hij kiest uiteindelijk voor Lommel.

Dat is echter niet de enige speler die Lommel nog zal halen. Zo weet Het Belang van Limburg dat de club een akkoord heeft bereikt met KAA Gent. Lommel haalt doelman Jari De Busser weg bij de Buffalo's. Hij zal wellicht de tweede doelman worden bij Lommel.

Update: Volgens Het Nieuwsblad is de transfer van De Busser richting Lommel helemaal rond. De doelman heeft ook al gereageerd na zijn vertrek. "Ik wens iedereen bij Gent te bedanken voor alles. In Gent heb ik trouwens tal van vrienden voor het leven gemaakt. Merci", aldus De Busser.