STVV legt Waasland-Beveren over de knie in oefenmatch

30-07-2020 17:30
12

Tussen al de commotie door speelt Waasland-Beveren ook nog gewoon voetbal. De oefenwedstrijd tegen STVV draaide uit op een nederlaag voor de Waaslanders.

STVV ontving Waasland-Beveren op het eigen kunstgrasveld in Stayen. Het inspireerde de thuisclub alvast tot het betere spel, na vijf minuten trof Ito al raak. Waasland-Beveren moest dus meteen achtervolgen, voor gevaar zorgen zat er echter niet in het eerste halfuur. Duckens zag uiteindelijk zijn kans schoon en devieerde de bal aan de verste paal binnen: 2-0.

De tweede helft begon zoals de eerste, Ito slaagde er opnieuw in de Waasland-Beveren doelman te verschalken en zorgde na 50 minuten voetbal voor de 3-0. Ditmaal konden de bezoekers wel reageren, Milosevic zorgde vanop de stip voor een eerredder. Waasland-Beveren slaagde er echter niet meer in zich in de wedstrijd te knokken, uiteindelijk was het STVV dat nog wist te scoren. Seeung-Woo ging op wandel in de Beverse zestien en tekende voor de 4-1.