‘Carrasco blijft nog een jaar bij Atlético Madrid na deal met Dalian Yifang’

‘Carrasco blijft nog een jaar bij Atlético Madrid na deal met Dalian Yifang’

30-07-2020 16:00 Laatste update: 28-08-2020 12:26
1

Speelt Yannick Carrasco ook volgend seizoen nog in Europa? Onze landgenoot wil zelf dolgraag blijven, Atlético Madrid zou nu zelf een inspanning doen om die droom waar te maken.

Carrasco werd eind januari eindelijk bevrijd uit zijn gouden kooi in China, ex-club Atlético de Madrid was de verlosser van dienst. Van een definitieve transfer was toen echter nog geen sprake, het Chinese Dalian Pro wou zijn sterspeler enkel uitlenen. Normaliter moet onze landgenoot dus wederkeren naar China, waar vorige week de competitie van start ging.

Volgens het Spaanse nieuwsmedium AS zou Carrasco echter in Spanje kunnen blijven. De Rode Duivel zou coach Diego Simeone en het bestuur voldoende overtuigd hebben om een verlengd verblijf te bewerkstellen. Momenteel voert Altético gesprekken met Dalian Pro, het is niet bekend of het om een definitieve transfer zou gaan of een nieuwe uitleenbeurt.

Het contract van Carrasco loopt nog tot eind 2022, maar het is dus nog maar de vraag of Carrasco nog op een Chinees voetbalveld te zien zal zijn.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Yannick Carrasco nog een jaar bij Atlético Madrid zal spelen. De Spaanse topclub heeft een nieuwe huurdeal gesloten met Chinese werkgever Dalian Yifang.