'Standard laat transfervrije oude bekende meetrainen ... bij de beloftenkern'

'Standard laat transfervrije oude bekende meetrainen ... bij de beloftenkern'

30-07-2020 14:26
1

De carrière van Ibrahima Cissé is de voorbije jaren helemaal stilgevallen. Als prille twintiger leek voor hem nochtans een mooie toekomst weggelegd, toen hij doorbrak in de Jupiler Pro League. Nu zit de middenvelder al maanden zonder club. Standard Luik toont zich alvast solidair en laat hem meetrainen.

Cissé verscheen deze week op training bij de Rouches, weliswaar bij de beloftenkern, weet Het Belang van Limburg. Daar mag hij zijn conditie onderhouden in afwachting van een nieuwe werkgever. Ondanks dat gebaar lijkt het niet meteen in de lucht te hangen dat Standard ook die nieuwe werkgever wordt. Anders zou Philippe Montanier hem wel een kans gegeven hebben bij het A-team. Wat niet is, kan natuurlijk nog komen.

Op 26-jarige leeftijd moet Cissé dringend weer aan voetballen toekomen. Als Luikenaar kende de middenvelder al twee periodes bij Standard. Zijn beste jaren kende hij echter tussendoor, bij KV Mechelen. In de zomer van 2017 waagde Cissé zijn kans over het Kanaal. In drie jaar Fulham FC kwam hij er evenwel niet verder dan negen competitiematchen, al mocht hij er wel proeven van de Premier League.