OFFICIEEL: Kleindienst volgt voorbeeld van Dorsch en tekent bij KAA Gent

OFFICIEEL: Kleindienst volgt voorbeeld van Dorsch en tekent bij KAA Gent

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 11:50do 30-07-2020 om 11:50

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het ook officieel. Tim Kleindienst mag zich een speler van KAA Gent noemen. De aanvaller komt over van FC Heidenheim. De ploeg waar Gent eerder al Niklas Dorsch wegplukte.

KAA Gent betaalt naar verluidt circa 3,5 miljoen euro om Kleindienst naar ons land te halen. Met 1. FC Heidenhem 1846 kon de aanvaller het afgelopen seizoen net geen promotie afdwingen naar de Bundesliga. In de promotiefinales scoorde de aanvaller wel twee keer, maar moesten hij en zijn ploegmaats uiteindelijk de duimen leggen voor Werder Bremen.

In de Ghelamco Arena tekende Kleindienst een contract voor vier seizoenen. "Ik wil 1. FC Heidenheim 1846 uitdrukkelijk bedanken en alle verantwoordelijken die, na een moeilijke tijd in Freiburg, vorig seizoen hun vertrouwen in mij hebben gesteld. Ik heb altijd geprobeerd dit vertrouwen met prestaties terug te betalen", reageert hij op de website van zijn ex-club

Uiteindelijk klonk de roep van KAA Gent te hard. "Nu heb ik de mogelijkheid om mezelf te meten in het internationale voetbal en nieuwe ervaring op te doen bij mijn eerste buitenlandse club. Ik wil deze misschien wel unieke kans in mijn carrière aangrijpen, maar het is voor mij niet gemakkelijk om afscheid te nemen van Heidenheim", aldus de nieuwe aanwinst van de Buffalo's.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Tim Kleindienst een aanwinst voor KAA Gent?

Ja
65%
Nee
2%
Geen idee, ik ken hel niet
32%
(130 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws